Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΤΙΜΟΣ


🎒 Ο ΤΙΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ 🎒

Συγγραφεας: Εμανιέλ Μασονό
Εικονογράφηση: Μελανί Κόμπ
Μετάφραση :Ευη Γεροκώστα 
Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (θα το βρείτε ΕΔΩ )


Ποσό σημαντικό ειναι να μιλάμε στα παιδιά μας για την νέα τους αρχή! Βέβαια, τα πολύ μικρά παιδάκια μερικές φορές δεν μπορούν να κατανοήσουν τι θα συμβεί μόνο με τα λόγια, αλλα σίγουρα αισθάνονται αυτό που θα αισθανθούμε και εμείς.

Η μικρή φέτος, θα είναι για πρώτη χρόνια στον παιδικο σταθμό και έτσι το βιβλιο του Τίμου για εμάς ήταν πραγματικά μια μεγάλη βοήθεια να κατανοήσει την έννοια σχολείο μέσα από εικόνες και κείμενο. Ήταν τόσο εύκολη μετά η προσαρμογή της που πραγματικά σας δηλώνω επίσημα πως ένα βιβλιο μπορεί να κάνει θαύματα ! 

Η γλυκιά προσμονή του Τίμου αποβραδίς για το σχολείο, είναι τόσο τρυφερή! Με τα καινούργια παπούτσια, την ζακέτα και το σακίδιο όλα θα είναι διαφορετικά. Οι προετοιμασία για την επόμενη μερα είναι υπέροχη και ο υπνος πιο γαλήνιος. 


Μια όμορφη ρουτίνα ξεκινά με την μαμα να βάζει τα δυνατά της. Η γνωριμία με την δασκάλα είναι ενθαρρυντική και η μερα στο νηπιαγωγείο κυλά πραγματικά χαρούμενη .... νέα δεδομένα, νέοι φίλοι, νέες δραστηριότητες, νέα παιχνίδια, νε καθημερινότητα! 



Η πρώτη μερα τελειώνει με τον Τιμο ενθουσιασμένο !



Στο τέλος του βιβλίου σας περιμένουν ομορφες εκπλήξεις !!






Thesilvermommy






Απαγορεύεται η αντιγραφή και η χρήση των κειμένων και φωτογραφιών, χωρίς την άδεια της διαχειρίστριας του blog.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου